”Tässä työssä auttaa, että on pienenä ihaillut Peppi Pitkätossua.”

Olkiluodon uusi ydinvoimala lykkääntyy taas

Olkiluodon kolmannen ydinvoimalayksikön valmistumisaikataulua on taas lykätty, nyt se siirtyi vuoteen 2012. Alun perinhän voimalan piti valmistua ensi vuoden alkupuolella. Rakennustyöt alkoivat vuonna 2005. Aikataulua on lykätty joka vuosi taas yhdellä vuodella eteenpäin. Ei anna kovin vakuuttavaa kuvaa hankkeesta, eikä Arevasta. Myös Financial Times toteaa yhä uusien viivästysten syövän Arevan uskottavuutta.

Hoidin taas puoli päivää tyttärenpoikaa, joka on ”jo” seitsemän kuukauden ”vanha”. Tyttäreni ihmetteli, kun Helsingin kunnallisvaalikoneissa ei ollut yhtään kysymystä lasten päivähoitotilanteesta.

Ratikassa totesin, että Helsingin kunnallisvaaleissa vihreä näyttää olevan valttia. Ratikoissa näkyvissä vaalijulisteissa taustaväri on vihreä paitsit vihreiden ehdokkaiden mainoksissa, myös vasemmistoliiton ehdokkailla ja Kokoomuksen ”arkivihreällä” Laura Rissasella. Toinen kokoomuslainen Laura käyttää mainoksessaan sinistä väriä, mutta sanoo olevansa ”järkevästi vihreä”. Ainoastaan demarit eivät näytä mainostavan vihreydellä.