”Tässä työssä auttaa, että on pienenä ihaillut Peppi Pitkätossua.”

Benazir Bhutto on tapettu

Benazir Bhutto on kuollut vaalitilaisuuteen kohdistetussa väkivaltaiskussa. Se on todella pelottavaa. Ydinasevaltio Pakistanin ajautuminen kaaokseen olisi vakava turvallisuusuhka koko maailmalle.

Meidän työmaalle tuli tänään lämpöpumppu. Iloinen asia, mutta ei ihan niin iloinen kuin voisi kuvitella. Lämpöpumppu painaa 500 kiloa, koska lämminvesivaraaja on osa samaa pömpeliä. Tämä miehen korkuinen teräsjärkäle oli määrä toimittaa nosturiautolla teknisen tilan oven eteen, betonialustalle. Autonkuljettaja, joka vekottimen toi, sanoi, ettei tiedä moisesta mitään ja siirsi vekottimen tyynen rauhallisesti autonsa nosturilla keskelle tontin sisäänajotietä noin 20 metrin päähän teknisestä tilasta, kuoppaiseen ylämäkeen. Sisäänajotiehän on muhkurainen kuin perunapelto sen jäljiltä, kun taloon on vedetty uudet vesi- ja viemäriputket.

Vähän sen jälkeen tuli sähkölaitoksen kaivuri kytkemään uuden talokaapelimme sähkölaitoksen maakaapeliin. Sähkölaitos ei ollut suostunut lähettämään asentajiaan paikalle silloin, kun katu jouduttiin avaamaan uusien vesi- ja viemäriputkien takia. No, kaivettuaan kuopan sähkölaitoksen miehet huomasivat, että talomme kohdalle ei ole vielä tuotukaan sähkölaitoksen omaa kaapelia, se pitää vetää hiukan kauempaa. He eivät kuitenkaan päässeet kaivamaan katua pysäköityjen autojen vuoksi. Kuoppa jäi siihen yöksi. No, onneksi sentään lämpöpumppu jäi seisomaan kuopan oikealle eikä väärälle puolelle.