EU-valiokuntien yhteisfoorumin COSACin kokous käynnissä. Tukholmassa koolla tänään 30. tammikuuta EU-valiokuntien puheenjohtajat. Eduskuntaa edustaa suuren valiokunnan puheenjohtaja @satuhassi.

Piti kuluttajana itsekin tsekata näitä merkintöjä. Vaikka alkuperätiedot pakkauksen takaa löytyvätkin, on pakko kysyä @kryhma @harrihovi mitä haluatte meille etupuolen merkinnöillä kertoa ...suhteessa alkuperään?

🎉 Nyt on syytä juhlaan – eurooppalainen kansalaisaloite turkistarhauksen ja turkisten tuonnin ja myynnin kieltämiseksi on onnistunut nyt keräämään 1 400 000 nimeä! Nimistä yli 83 000 on ...Suomesta. Kiitos jokaiselle! 🦊 Vielä voi allekirjoittaa ja jakaa ▶️ https://furfreeeurope.fi/

Video: vehicle noise levels

Satu Hassi talks about the Ouzky report on vehicle noise levels on EuroparlTV, after a vote representing a victory for the car lobby and a loss for public health. See the video

Read more »

Increasing ADHD diagnosis in EU: blessing or burden?

Satu Hassi emännöi 1.4. Euroopan parlamentilla asiantuntijakuulemista otsikolla “Increasing ADHD diagnosis in EU: blessing or burden?” Tästä pääset katsomaan lääk.lis. Nick van Ruiten’in asiantuntijakuulemisessa esittämät tilastot ADHD-lääkkeiden käytön kasvusta eri Euroopan maissa.

Read more »